Привітання З днем Незалежності України

Дорогі друзі!

Колектив Інтернет-магазину "CRYSTAL SHOP" від усього серця вітає вас із Днем незалежності – світлим святом Української Державності. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

Нам випала висока історична місія здійснювати мрію багатьох поколінь наших предків – бути господарями на своїй землі, плекати її і прикрашати своєю працею, у добробуті, безпеці та злагоді ростити дітей, мирно і приязно жити з сусідами.

Доля України – це доля всіх, хто живе під високим синім українським небом, працює на рідній землі. Вони рівні серед рівних, вільні громадяни України.

Незалежність – символ нашої нації. Вона нагадує нам – якого ми славного роду діти. Ми зможемо подолати всі труднощі. У нас досить таланту і сили здійснити задумане.

Дух національного відродження сколихнув інтерес до національної символіки. Відтепер, українська народна символіка, котра власноруч вишита на чехлі для мобільного телефону Apple iPhone 4/4s, 5/5s - завжди зі мною!

Дорогі друзі, жителі та гості України, колектив Інтернет-магазину "CRYSTAL SHOP" (www.crystal-sv.com.ua) щиро вітає вас зі святами – Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України! Щастя і процвітання вільній незалежній соборній Україні! Слава вам, слава кожному із нас, слава Господу Богу і слава Україні! Здоров’я кожному із вас, добра, віри, благополуччя в родинах і довгих років життя. Україні потрібен ваш патріотизм, ваше вміння жити на українській землі та бути українцем!

Зі святом вас!

(www.crystal-sv.com.ua)